Potřebujete poradit - vlevo
Potřebujete poradit s Vaší objednávkou?

Kontaktujte naši asistentku
Po–Pá od 7:30 do 17:00 hod.

Jitka
Košťálová
+420 725 014 055
info@bagno.cz

 

Máte na nás technický dotaz?

Kontaktujte našeho technika
Po–Pá od 7:30 do 16:00 hod.

Petr
Světlík
+420 606 085 060
info@bagno.cz

 

Nenašli jste u nás co hledáte?

Poptejte nás na Vaše zboží

Poptávky
na Bagno.CZ

 

Osobní odběr

Zboží z objednávky si můžete vyzvednout osobně.

Výdej v Praze

Výdej v Brně

 

Přeprava objednávky

Přepravíme vaše zboží až domů. Výhodná balíková i paletová přeprava.

Doprava na paletách na Bagno.CZ
Informace
o platbách a přepravách

 

 

 

Bagno.CZ a splátky Cofidis - iPlatba

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

 

Bagno.CZ a recenze na Heureka.CZ

 

Bagno.CZ a Shop roku 2016

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Internetový obchod Bagno.CZ veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.

Bez výslovného souhlasu zákazníků je nakládáno s osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečena proti zneužití. Zákazník má právo kdykoli požádat o vymazání osobních údajů z databáze internetového obchodu Bagno.CZ a o zrušení své registrace.
Učiní tak mailem info@bagno.cz.

 

 
TOPlist